Profil kompanije Parcotechniki

Kompanija Parcotechniki se od 1998. godine bavi proizvodnjom opreme za dečija igrališta, urbanog mobilijara i opreme za sportske terene. Prostorije kompanije Parcotechniki nalaze se u industrijskoj zoni Nea Sante, oblast Kilkis u severnoj Grčkoj i zauzimaju površinu od 3.500m2, na ukupnom privatnom posedu od 14.000m2. Kompanija zapošljava veliki broj kvalifikovanih kadrova u čiju stručnost ulaže puno kroz stalnu obuku u tehničkom, konstruktivnom, pravnom, finansijskom i administrativnom domenu.

Savremena tehnološka oprema se iz godine u godinu obnavlja i dopunjuje novim mašinama. U najkraćem roku se odgovara novim trendovima na tržištu u pogledu bezbednosti, tehnologije i pedagoške psihologije, uz stalno unapređivanje usluga.

Kompletan dečiji mobilijar proizvodi se po važećem evropskom standardu o bezbednosti dece na dečijim igralištima EN1176 i EN1177. Svaki pojedinačni proizvod poseduje atest u skladu sa pomenutim standardima, a prilikom izrade idejnih rešenja posebna pažnja se posvećuje njegovim odredbama u pogledu rasporeda sprava, njihovog međusobnog rastojanja, podloga ispod njih…